Dokumenttielokuva: Mitä rokotteista jätetään kertomatta?

 

14.12.2016

 

Hiljainen epidemia -dokumenttielokuvan (2013) on ohjannut palkittu ohjaaja Gary Null. Se on ensimmäinen rokotteiden lääketieteellisiä ja historiallisia todisteita perusteellisesti tutkiva dokumenttielokuva.

Perinteinen lääketiede pitää rokotteiden keksimistä modernin tieteen ihmeenä. Se väittää että rokotteiden on todistettu estävän ja hävittävän tarttuvia tauteja. Meille kerrotaan että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita ja että joukkoimmuniteetti saavutetaan, kun tarpeeksi suuri osa västöä on rokotetu. Tukeeko tiede näitä väitteitä?

 

Silent Epidemic:The Untold Story of Vaccines - Full Movie - Directed by Gary Null

 

Kuvakaappauksia selityksineen dokumenttielokuvasta:

 

Etelä-Koreassa yksi 38:sta kouluikäisestä lapsesta sairastaa autismia (Suom.huom. Yhdysvalloissa tämänhetkinen luku on tietojemme mukaan1/45)

 

HPV-rokoteasiantuntijan, tohtori Harperin, mukaan 95% HPV-tapauksista ei johda syöpään

 

Suun kautta nautitun ja rokotteena saadun alumiinin ero kehossamme

 

Tohtori Maurice Hilleman: Kun toimme apinoita Afrikasta, emme tienneet, että niissä tuli mukana AIDS-virusta

 

Tohtori Maurice Hilleman: Keltakuumerokotteessa oli leukemiavirusta

 

Tohtori Andrew Wakefield: Mitä enemmän tutkin rokotteita, sen enemmän huolestuin... Sikotautiin ei olisi tarvittu rokotetta, sen on myöntänyt jopa Englannin CDC (tarttuvien tautien virasto)... Monet rokotteet ovat tulleet markkinoille lääketeollisuuden intressien vuoksi.

 

Gardasil-rokotteen antamiseksi kaikille yli 13-vuotiaille lapsille, pojille ja tytöille, tuo rokote on nyt "pikakäsittelyssä". Mitään pitkäkestoisia tutkimuksia tuon rokotteen vaikutuksista lasten hedelmällisyyteen ei ole tehty.

 

Vuoden 2011 korkeimman oikeuden päätöksen mukaan Yhdysvalloissa lääkevalmistajilla ei ole mitään vastuuta heidän kehittämiensä rokotteiden aiheuttamista haitoista ihmisille eikä myöskään niiden aiheuttamista kuolemista.

 

Historioitsija tohtori Johnston: Yli 300:n vuoden ajan ihmiset ovat, monesti menestyksekkäästi, protestoineet pakollisia rokotteita vastaan.

 

Tohtori Bark: Et voi luottaa siihen, mitä kuulet FDA:lta (Valvira) ja CDC:ltä (tarttuvien tautien virasto) , koska nuo työntekijät on jo lahjottu, je he odottavat uutta virkaansa lääke- ja lobbausteollisuudessa.

 

Leicesterin rokotteidenvastaiseen mielenosoitukseen vuonna 1885 osallistui 80.000 ihmistä. He protestoivat rokotelakia vastaan.

 

Koulujen rehtoreita sakotetaan jos koulussa ei rokoteta 98% lapsista. Syynä on muun muassa se, että kaupunkien kouluvirastolta viedään rahoitusta jos rokotuksia ei anneta tarpeeksi.

 

Vaccinerights.com -säätiön asianajaja sanoo: Laeilla tehdään rokotteiden valmistajista immuuneja syytteille rokotteiden aiheuttamista vaurioista.

 

CDC:n ja Yhdysvaltojen lääkäreiden säätiön edustajat sanovat, että ihmiset jättävät 90-99% rokotehaitoista raportoimatta.

 

Pfizer tuomittiin rikoksesta USA:n historian suurimpaan sakkoon: 2 miljardia dollaria

 

Tohtori Johnston: Rokotteet isorokkoa vastaan ovat usein aiheuttaneet vakavampia oireita kuin itse tauti

 

Rokotetutkija tuomittiin työhönsä liittyvästä petoksesta. Hänen suorittamansa tutkimukset autismiin liittyen pitäisi myös käydä läpi

 

Asianajaja sanoo: Kenenkään ei pitäisi olla pakko hyväksyä tuotetta yritykseltä, joka jatkuvasti harjoittaa rikollista toimintaa

 

Poliisi etsintäkuulutti: CDC:n tanskalainen tiedemies väärensi tutkimuksia koskien autismia ja rokotteita

 

Tohtori Banks on kirjoittanut kirjan "AIDS, oopiumi, timantit ja imperiumi."

 

 

 

 

Powered by Aava 3