Voikukka on syöpää vastaan taisteleva lääke jota löydät pihaltasi

 

 

4.5.2016

Alkuperäisen artikkelin on kirjoittanut Ty Bollinger

 

Artikkeli käännetty englannin kielestä käännösohjelmaa hyväksi käyttäen

 

Lapsena sait todennäköisesti jännitystä poimimalla pihastasi pörröisiä kukkia ja puhaltamalla sen siemeniä tuulen vietäväksi. Aikuisena olet ehkä yrittänyt hävittää sitä pihaltasi kokonaan pitääksesi nurmikkosi täydellisenä. Mikä tahansa käsitys arkisesta voikukasta (Taraxacum officinale) sinulla onkaan, tiede paljastaa, että tämä erikoinen kasvi, jota monet pitävät vain rikkakasvina, on itse asiassa voimakas syöpää vastaan taisteleva lääke, joka kasvaa lähes kaikkialla.
Usko tai älä, voikukka on täynnä vitamiineja, mineraaleja ja muita parantavia ravintoaineita. Voikukka on pitkään ollut kärkipaikalla perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä (TCM) haluttaessa korjata ruoansulatuskanavan vaivoja, tulehduksia, ja munuaissairauksia. Siitä voit keittää tehokkaasti parantavaa teetä.


Miksi voikukka on syöpää vastaan taisteleva lääke?


Empiiriset raportit ihmisistä jotka nyppivät voikukkia pihaltaan ja sitten kuivasivat ja jauhoivat sen syötäväksi jauheeksi viittaavat siihen, että tämän lääkekasvin juuriuute auttaa merkittävästi vahvistamaan immuunijärjestelmää, joka yhdistettynä sen ruokahalua stimuloiviin ominaisuuksiin on juuri sitä, mitä keho tarvitsee ehkäistäkseen syövän kehittymisen.
Viime aikoina voikukan juuri on ollut tutkimusten painopisteessä, johtuen sen kyvystä parantaa maksan ja sappirakon toimintaa sekä parantaa ruokahalua. Juuri nyt kliinisissä kokeissa arvioidaan, kuinka voikukan juuriuutetta voitaisiin käyttää hoidettaessa vereen liittyviä syöpiä, kuten lymfoomaa ja leukemiaa.
 

Voikukan juurta on testattu 30:llä loppuvaiheen syöpäpotilaalla


Tutkijat kanadalaisessa Windsor Regional Cancer Centressä luottavat voikukan syöpä vastaan taisteleviin ominaisuuksiin. Kemian ja biokemian professori Siyaram Pandey ilmoitti helmikuussa 2015 saaneensa hyväksynnän ja rahoituksen ihmisissä tehtäviin kliinisiin tutkimuksiin. Ryhmä testaa voimakasta versiota voikukan juuriuutteesta 30:ssä potilaassa, joilla on loppuvaiheessa olevia vereen liittyviä syöpiä.

Marylandin yliopiston Medical Center myöntää myös voikukan immuunijärjestelmää vahvistavan kapasiteetin. Keskus totesi että kukassa on erityisen voimakas antioksidantti, joka on hyödyllinen muuttamaan syövän kehityksen suunnan. Kukan juuri on myös hyödyllistä, kuten aiemmin mainittiin, ja auttaa puhdistamaan maksaa ja sappirakkoa sekä parantamaan munuaisten toimintaa.
Myös Windsorin yliopistossa työskentelevän tri Pandeyn aikaisempi tutkimus havainnollistaa voikukan potentiaalia. Vaikeasti hoidettavassa haimasyövässä (jossa sanotaan olevan lähes 100% kuolleisuus), voikukan juuriuutteen havaittiin indusoivan ohjelmoidun solukuoleman haiman syöpäsoluissa. Tämä solukuolema tunnetaan myös nimellä apoptoosi. Se tappoi myös leukemian ja melanooman syöpäsoluja laboratoriohiirissä. Voikukan juuriuutteen samalla aiheuttama autofagosytoosi, prosessi, jossa keho ylläpitää homeostaasin poistamalla vahingoittuneita ja pahanlaatuisia soluja.


"Osoitamme, että DRE:llä (voikukan juuriuutteella) on potentiaalia apoptoosin ja autofagosytoosin synnyttämisessä ihmisen haiman soluissa. Sillä ei kuitenkaan ole merkittävää vaikutusta ei-syöpäsoluihin", kirjoittivat tutkimuksen tekijät vuoden 2012 raportissa. "Tämä antaa perustan sille, että tutkitaan lisää DRE:n käyttöä syövän hoidossa."


Haluatko tietää uusia tapoja pysyä terveenä? Rekisteröitymällä täällä ilmaiseksi
saat ilmoituksen viikoittain uusista englanninkielisistä artikkeleista.

 

Yhteenveto artikkelista:
• Tiede paljastaa että voikukka, jota monet pitävät vain rikkakasvina, on itse asiassa voimakas syöpää vastaan taistelevat lääke.
•Voikukka on ollut pitkään kärkipaikalla perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä (TCM) kun kyseessä on järkkyneen ruoansulatuskanavan korjaaminen, tulehdus ja munuaissairaus. Siitä heität helposti tehokkaasti parantavaa teetä.
• Viime aikoina voikukan juuri on ollut tutkimusten painopisteessä, johtuen sen kyvystä edistää maksan ja sappirakon toimintaa sekä parantaa ruokahalua.
• Tutkijat Windsorin yliopistossa Kanadassa osoittivat, että voimakas versio voikukan juuriuutetta tappoi leukemiaa, melanoomaa, ja haiman syöpäsoluja laboratoriohiirissä.
• Ihmisessä tehtävät kliiniset kokeet ovat parhaillaan käynnissä. Niissä arvioidaan miten voikukan juuriuute voisi auttaa hoidettaessa vereen liittyviä syöpiä, kuten lymfoomaa ja leukemiaa.

 

Alkuperäinen artikkeli : https://thetruthaboutcancer.com/cancer-fighting-medicine-in-your-yard/

 

Powered by Aava 3