Taas yksi syöpätutkija löytynyt kuolleena

 

 

2.6.2016

 

Ylläpidon kommentti:

Niille joiden on vaikea uskoa, että Yhdysvalloissa viranomaiset turvautuisivat murhiin salatakseen rikoksiaan, suosittelemme "yhteistyökumppanimme" Mike Adamsin juuri julkaistua artikkelia "Ja nyt alkavat murhat Flintissä jälkien peittelemiseksi." Hän sanoo: "-- Usein tapetaan ilmiantajat, jotka paljastavat hallituksen salaliitossa tehtyjä rikoksia." Lisää viranomaisten rikollisesta toiminnasta Yhdysvalloissa sivullamme videoita.

Lisää siitä, kuinka eliitti eliminoi kilpailijoitaan tässä.

 

Alkuperäinen kirjoitus tässä.

 

On valitettavaa, että joudumme taas raportoimaan yhden syöpätutkijan epätavallisesta kuolemasta. Tämä nuori lääkäri oli kotoisin Englannista (kuten muutama muukin, joista olemme raportoineet lähiaikoina).

Huolimatta siitä, että ohikulkija löysi lääkärin kuolleena, ja siitä, että ruumiinavaus oli tulokseton, kuolemaa  ei pidetä epäilyttävänä. Tämä ei tullut yllätyksenä, koska monen epäilyttävissä olosuhteissa kuolleen lääkärin kuolema ei viranomaisten mielestä ole ollut epäilyttävä (mukaan lukien englantilainen tutkija, joka löytyi puusta roikkumasta kuminen puku päällään).

Olemme itse asiassa matkustaneet tuon kyseisen alueen läpi. Se on kaunista ja rauhallista maaseutua, yksi turvallisimmista paikoista jonka voin kuvitella. Minulla on sukulaisia Britanniassa ja Euroopassa, ja olen vieraillut tällä alueella useamman kerran ilman välikohtauksia.

"Tohtori Nadeera De Silva löydettiin torstaina Old Buckenhamista, läheltä Attleboroughta, sen jälkeen kun hänet oli ilmoitettu kadonneeksi.

Eilen poliisi vahvisti hänen henkilöllisyytensä ja sanoi hänen kuolemaansa ei pidetä epäilyttävänä.

Tohtori De Silva oli 34-vuotias ja asui Stacksfordissa lähellä Old Buckenhamia, oli tutkijana MRC syöpäyksikössä. Kyseinen laitos on osa Cambridgen yliopistoa.

Syöpäyksikön puolesta puhunut yliopiston tiedottaja sanoi: "Hän oli työtovereistaan välittävä, taitava onkologi, ja suoritti tohtorin tutkinnon kolmatta vuottaan. Hän oli jo nyt merkittävä henkilö syöpätutkimuksessa, ja tutki uusia menetelmiä veren seurannassa ja uusia hoitoja ruokatorven syöpään.

Hän oli ennen kaikkea arvostettu kollega ja ystävä. Hän oli avoin, ystävällinen, antelias ja huumorintajuinen. Ajatuksemme ovat hänen ystäviensä ja perheensä luona."

Hänet oli Ilmoitettu kadonneeksi maanantaina 7. maaliskuuta, ja hänen ruumiinsa löydettiin 10. maaliskuuta. Norfolkin Poliisin tiedottaja kertoi, että koska alustava tutkimus oli tulokseton, tullaan tekemään  lisätutkimuksia.

Voit tilata uutiskirjeeni englanniksi ja lukea lyhennelmän tähän mennessä kuollena löydetyistä lääkäreistä. (Heistä moni oli minun ja vaimoni läheinen ystävä).

Lähde: Diss Express

 

Powered by Aava 3