Onko lääke syöpään löydetty? Tiedemiehet keksivät kuinka saada syöpäsolut tekemään itsemurhan

2.1.2018

 

Artikkeli on suomennos alunperin englanniksi 29.12.2017 julkaistusta kirjoituksesta sivustolla naturalnews.com

Alkuperäisen artikkelin on kirjoittanut Zoey Sky


 

(Natural News) Näyttää siltä, että etenemme taistelussa syöpää vastaan. Ryhmä tiedemiehiä on paljastanut, että he ovat löytäneet "tavan jolla saada syöpäsolut tekemään itsemurhan samanaikaisesti ja monella tavalla"

Lokakuussa 2017 julkaistussa uutisessa Northwestern Universityn tutkimusta johtanut tutkija Marcus Peter sanoi ”kyse on vähän niin kuin siitä, että joku tekisi itsemurhan hyppäämällä alas kerrostalon katolta sen jälkeen kun hän on sekä puukottanut että ampunut itsensä kuoliaaksi”

Peter uskoo että mekanismi, jota hyväksikäyttäen nuo solut tuhoavat itsensä, voisi olla eräänlainen ”entisaikojen tappokytkin”. Peter on sitä mieltä, että heidän tekemänsä löydös saattaa olla syy siihen, etteivät monisoluiset organismit kuolleet sukupuuttoon syövän takia miljoonia vuosia sitten, ennen kuin organismit kehittivät itselleen immuunijärjestelmän, jonka avulla ne sitten taistelivat tauteja vastaan.

Puhelinhaastattelussa Peter paljasti, että hoitokeino ”perustuu mekanismeihin, jotka ovat aktiivisia jokaisessa solussa. Meidänlaisemme tiedemiehet ovat tutkineet aihetta jo pitkään.”

Hän sanoi myös, että heidän ryhmänsä oletettavasti ymmärtää tuon tappokytkimen toimintaperiaatteen ja että tuota mekanismia on mahdollista kontrolloida ja käyttää hyväksi ennen näkemättömällä tavalla.

Peter et al. lisäsivät syöpäsoluihin yhdenlaisen RNA:n. RNA on DNA:n lailla ”elämälle erittäin tärkeä molekyyli”. RNA:t muuttivat käytöstään ja Peterin ryhmä tuli siihen johtopäätökseen, että jotkut heidän käyttämistään RNA-ketjuista, joita voidaan käyttää geenien toiminnan estämiseen (can be used to silence genes), aktivoivat uutistiedotteessa mainitun ”entisaikojen tappokytkimenja saivat aikaan syöpäsolujen itsemurhan.

Uutistiedotteessa sanottiin, että RNA:n eri osiot (sequences) tappoivat solut ”samanaikaisesti ja eliminoivat samalla geenit, jotka ovat ehtona solun selviytymiselle”. Kun nuo selviytymisgeenit on eliminoitu, tappajamolekyyli aktivoi monta soluja tappavaa prosessia samanaikaisesti. Peter kutsuu tuota mekanismia ”kuolemaksi, joka on aiheutettu selviytymisgeeni-tappamalla”.

Saavutetut tulokset ovat lupaavia, mutta Peter on asettanut ryhmälleen realistisia tavoitteita. He kehittävät parhaillaan metodia käytettäväksi ihmisille tehdyissä kliinisissä tutkimuksissa. Sekä tuon metodin kehittäminen että heidän tutkimuksensa loppuun saattaminen vaatii paljon työtä ja rahoitusta.

Tutkimukset vievät aikaa, mutta Peter on hyvin tietoinen syövän heille asettamasta paineesta. WHO:n mukaan syöpä on maailman toiseksi yleisin kuolemien aiheuttaja.

Peter sanoi: ”Pahinta mitä tapahtuu, kun ilmoittaa löytäneensä uuden mahdollisen hoitokeinon jollekin taudille, on se, että alkaa saamaan valtavan määrän sähköpostia joka puolelta maailmaa. Se on jo alkanut. Noiden sähköpostien joukossa on paljon postia ihmisiltä, jotka sairastavat syöpää itse, tai joku heidän läheisensä sairastaa sitä, ja he pyytävät sinulta apua tai tarjoutuvat vapaaehtoiseksi mahdollisiin tutkimuksiin. Näin käy joka kerta kun uutisoimme mahdollisista uusista hoitokeinoista. Uskokaa minua kun sanon että joka kerta nuo viestit saavat minut itkemään.”

 

Luonnollisia hoitokeinoja syövän ehkäisemiseksi

Älä odota sitä hetkeä, kun lääkärisi kertoo sinulle huonoja uutisia. Käytä näitä luonnollisia hoitokeinoja syövän ehkäisemiseksi:

  • Pidä painosi hyvällä tasolla Rasva on metabolisesti aktiivinen kudos. Rasvasolujen metabolinen aktiviteetti on yksi syy siihen, että kehon paino vaikuttaa ihmisen syöpäriskiin.

  • Syö luomua Kaikenlaisissa hyönteis- ja kasvimyrkyissä ja fungisideissä (homemyrkyissä) on karsinogeenisiä ominaisuuksia. Vähentääksesi syövän riskiä vältä syöpää aiheuttavia kemikaaleja.

  • Syö runsaasti alkalizing ja tulehdusta estäviä ruokia Tulehdukset ovat pahasta terveydellesi ja saattavat kasvattaa syövän riskiä.

  • Juo tuoremehujaKasviksista (itse) tehty tuoremehu on hyvä keino ruokkia solujasi niille tarpeellisilla ravintoaineilla, näin autat kehoasi toimimaan optimaalisesti. Tuoremehut myös vähentävät kehosi happamuutta, ja sekin auttaa syöpäriskin pienentämisessä.

Lisää artikkeleita luonnollisia hoitokeinoja koskien löydät sivustolta Healing.news.

Lähteet:

https://www.naturalnews.com/2017-12-29-cancer-kill-switch-discovered-scientists-have-figured-out-how-to-make-cancer-cells-commit-suicide-simultaneously.html

Mic.com

FoodMatters.com

 

Lue myös: Traditional cancer treatments cause inflammation, promoting aggressive tumor growth, according to study

 

 

Entinen CBS:n toimittaja kertoo lyhyesti kuinka teollisuus, Wikipedia ja muut meitä manipuloivat

 

2.1.2018:

Onko lääke syöpään löydetty? Tiedemiehet keksivät kuinka saada syöpäsolut tekemään itsemurhan

29.12.2017

27.12.2017:

Trump julisti 21.12. Yhdysvaltoihin kansallisen hätätilan, ja samalla astui voimaan laki, joka antaa viranomaisille oikeuden jäädyttää mm. ihmisoikeuksia loukkaavien (ihmiskauppa) tahojen varat. Valkoisen Talon virallinen sivu aiheesta tässä.

Laki selitettynä tässä.

Ymmärtääksesi paremmin tämän historiallisen lain merkitystä, tutustu sivuumme Google.

Tuon lain kohteena ovat erityisesti Clintonit.

Clintoniin liittyvät skandaalit kuohuttavat Amerikassa – miksi YLE vaikenee?

Vihdoinkin "Hillary Clintonit" (pedofiilit ja muut) saatu tutkintaan Yhdysvalloissa. Vangin seurantapantoja on jo monen rötöstelijän nilkassa:

Lisää tässä.

Tutkimukset osoittavat hyödyn siitä, kun kävelet paljain jaloin

Päivitys 26.12.2017:

Tutkimus: Lasten 'viihde' kannustaa huonoihin elintapoihin - Lihavia ja sairaita ihmisiä on helpompi kontrolloida Käännämme artikkelin pian suomeksi, voit auttaa meitä siinä.

Päivitys 18.12.2017:

Joulufaktaa: Ostamalla Disneyn tuotteita tuet lasten hyväksikäyttöä ja pedofiliaa – Myös WikiLeaksin materiaali todistaa: Hollywoodia johtaa kieroutunut eliitti

Wifi ja elektroniset laitteet saattavat vaikuttaa negatiivisesti lapsiisi, vaikka sinä et huomaisikaan mitään

Päivitys 7.10.2017:

Tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnonsaajaksi ehdotettu, kutsuvieraanamme Tenojoella ollut ex-CIA Robert Steele: Las Vegasin lavastetussa ampumavälikohtauksessa käytettiin näyttelijöitä, mutta ihmisiä kuoli.

Lavastettu hyökkäys wikipediassa tässä.

Tutustu myös sivustoomme:      www.totuusrokotteista.fi

Voit nyt katsoa ilmaiseksi doku- menttielokuvien sarjamme hetken aikaa YouTubessa. Sarjan ensim- mäisen osan löydät tältä etusivultamme alempaa.

Osa 2  Osa 3  Osa 4  Osa 5  Osa 6  Osa 7

Voit myös tallentaa videot tietokoneellesi (esimerkiksi tätä ohjelmaa käyttäen) ja jakaa ne lähipiirillesi ja ystävillesi. Voit myös auttaa meitä tiedottamaan ihmisiä teollisuuden tavasta piilottaa totuutta eri asioista jakamalla sivustoamme sosiaalisessa mediassa.

Päivitys 13.4.2017:

Olemme käyttäneet sivustollamme käsittelemien aiheiden kriittiseen tutkimiseen tuhansia tunteja, ja pidämme tuon tutkimisen seurauksena muodostunutta kokonaiskuvaamme maailman tilanteesta kohtalaisen hyvänä.

Ymmärrämme miksi "teollisuus" rahanahneudessaan julkaisee valeuutisia, valetutkimuksia ja valekyselyjä, ja pidämme hyvänä kykyämme erottaa roistot sankareista.

Seuraavalla videolla kutsu- vieraanamme Tenojoella viime kuussa ollut entinen CIA:n agentti ja tämän vuoden Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi ehdotettu Robert David Steele kertoo kuinka poliitikkojamme lahjotaan ja kiristetään. Suomenkielinen tekstitys:

 

Päivitys 9.3.2017:

Suosittellemme tutustumista WikiLeaksin uusimpaan vuotoon. Tuo vuoto selittää muun muassa sitä, kuinka yksinkertaisesti lääkejätit tutkijoita vakoilemalla saavat reaaliaikaista tietoa luonnollisista syövänparannuskeinoista. Mitä nuo vallan- ja rahanhimoiset ihmiset tekevät tuolla tiedolla? Pelaavatko he rehellistä peliä ja jakavat sitä tietoa vai tekevät kaikkensa salatakseen tuon tiedon lääkemyynnin (tulojen) maksimoimiseksi?

https://twitter.com/wikileaks

https://www.youtube.com/watch?v=Se6XWhKOE2Q&

Suosittelemme ehdottomasti "muokkaamattomaan materiaaliin" englanninkielisenä perehtymistä, mutta jos kieli soittautuu vaikeaksi, voit lukea Ylen (valtamedian) version aiheesta tässä. Alla oleva 11.11.2016 päivityksemme liittyy läheisesti myös WikiLeaksin paljastamaan materiaaliin.

Päivitys 11.11.2016:

Totuus syövästä- sivusto suosittelee dokumenttielokuvan Thrive katsomista. Sen ensi-ilta oli tasan viisi vuotta sitten 11.11.2011, ja se kertoo - dokumentoidusti - rahaeliittimme tavoitteista ja siinä käsitellään myös niitä monenlaisia keinoja, jotka rahaeliitillä on käytettävissä uusien (tehokkaiden) syövänhoitomenetelmien salaamiseksi.  Elokuvan on jo katsonut yli 70 miljoonaa ihmistä ja se on katsottavissa 27 kielellä (ei kuitenkaan vielä suomeksi). Elokuva alkaa hieman hitaasti, mutta tulet huomaamaan, kuinka aiheet liittyvät toisiinsa. Jos alku alkaa pitkästyttää, alkaa minuutista 33 lähtien todella tapahtua. Elokuvan kotisivut löytyvät osoitteesta www.thrivemovement.com, ja elokuvan voit katsoa englanniksi Youtubessa tässä. Jos joku kohta osoittautuu sinulle vaikeaksi ymmärtää, saa apua elokuvan suomenkielisestä käsikirjoituksesta tässä.

 

Päivitys 4.4.2017:

Global Health News Episode #4

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3