Mikä tuplaa aivosyövän määrää Tanskassa?

(Spoiler alert: Kännykkä ja wifisäteily)

 

 

12.4.2017 Jari Virtanen

 

 

Ylläpidon muistutus: Valtamedia salailee totuutta, etsi totuutta vaihtoehtoisesta mediasta.

Ilmiantajista ei valtamedia juuri kirjoittele (paitsi kun asia kasvaa liian suureksi, kuten Edward Snowdenin tapauksessa).

"Teollisuus," tässä tapauksessa esimerkiksi valtamedia, matkapuhelinoperaattorit, matkapuhelinten valmistajat ja lääketehtaat, tekevät todella vahvaa yhteistyötä, ja yrittävät kaikkensa salatakseen meiltä meille tärkeää tietoa. Kutsuvieraanamme Lapissa 18.3.2017 ollut CIA:n entinen agentti, ja eri maiden tiedustelupalveluiden kanssa todella paljon yhteistyötä tehnyt Robert David Steele sanoo, että NSA on viimeiset 20 vuotta vakoillut suomalaisiakin poliitikkoja ja tallentanut heidän (yksityisiäkin) keskustelujaan: "20 prosenttia poliitikoistanne kiristetään."

On helppo kuvitella muiden kiristettävien ja lahjottujen määrä. Kun perehtyy WikiLeaksin vuotamaan CIA:n Holvi 7:n materiaaliin, ja tajuaa, että käytännössä meidän kaikkien puhelut, sähköpostit, sekä jopa puhelintemme ja tietokoneidemme lähellä käymät keskustelumme tallennetaan, on helppoa ymmärtää kuinka "teollisuus" toimii. Heille helppoja uhreja ovat myös tutkijat ja eri yritysten ja oppilaitosten johtajat: niitä joita ei pystytä lahjomaan, kiristetään.

Syövän ja langattoman säteilyn yhteydestä puhuttaessa Yle, Iltalehti ja vastaavat teollisuuden enemmän tai vähemmän kontrolloimat mediat vetoavat usein teollisuuden teettämiin ja kustantamiin tutkimuksiin, joissa yleensä käytetään otannoissa koko väestöä, jolloin aivokasvainten ja matkapuhelinten yhteys ei näy niin selvästi.

Tässä teollisuuden laatima artikkeli aiheesta Iltalehden (epä-) terveysosiossa:

 

 

Kuten aiheesta kääntämässämmekin artikkelissa asiantuntijat toteavat, on langattoman teknologian "suurkuluttajien" joukossa aivokasvainten ja kännykän käytön yhteys jo nähtävissä. Mikroaallot rasittavat immuunijärjestelmäämme, jolloin se ei pysty toimimaan normaalisti.

Lue myös artikkelimme: Microsoft Kanadan entinen pääjohtaja: Teollisuus piilottaa kännykkä- ja Wifi-säteilyn vaarat

 

Ruotsin säteilyturvasäätiön, Strålskyddsstiftelsenin, tammikuussa 2017 julkaiseman raportin mukaan aivokasvainten ja keskushermostossa olevien kasvainten määrä on kaksinkertaistunut vuodesta 1990 lähtien.[1].

 

 
Potilaiden määrä on ollut tasaisessa kasvussa noin vuodesta 2004 lähtien. Onko yhteensattumaa, että mikroaaltoja käyttävä älyteknologia on lisääntynyt huimasti tuona aikana? Vuonna 1990 potilaiden määrä oli 827, mutta vuonna 2015 tuo määrä oli jo tuplaantunut 1807 potilaaseen.

Sekä pahanlaatuisten että ei-pahanlaatuisten kasvainten määrä kasvaa yhä nuoremmilla ihmisillä, eli niillä, jotka käyttävät enemmän kännyköitä ja langatonta teknologiaa kouluissa ja työpaikoilla.

 

Yle MOT: Säteilevä sukupolvi:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös tässä.

Lue videon käsikirjoitus tässä.

 

Seuraavassa kuvassa erilaisten syöpien määrää kuvattu erivärisin käyrin.

 

 

Mikä on todella huolestuttavaa Tanskan tapauksessa, on keskushermostosyövän määrä. Sen määrä alle 40-vuotiailla on lähes samalla tasolla kuin melanooman.

 

Ruotsin säteilyturvasäätiö toteaa raportissaan mm. seuraavaa:

 

Raportissa annetaan esimerkkeinä totuuden vääristelystä seuraavat kolme esimerkkiä:

1. "Mitään kasvua aivosyöpien määrässä ei ole havaittavissa"

2. "Yhdysvaltojen syöpäinstituutin mukaan Tanskassa ei aivosyöpien määrä ole lisääntynyt"

(Jotkut raportit ja organisaatiot ovat väittäneet viime vuosina, ettei matkapuhelinten käyttö lisää aivosyövän riskiä. Esimerkiksi Ruotsin STUK sanoo raportissaan toukokuulta 2016:)

3. " -- Syövän määrän kasvu Ruotsissa ja muissa maissa ei näytä liittyvän valtavaan matkapuhelinten määrän kasvuun, joka alkoi tämän vuosituhannen alussa".

 

 

Ruotsin säteilyturvasäätiö jatkaa:

On päivänselvää, etteivät nämä väittämät voi pitää paikkaansa, kun katsoo tanskalaista syöpärekisteriä.

Tällä hetkellä 75% ruotsalaisista nuorista käyttää älypuhelintaan yli kolme tuntia, eikä heitä ole totuudenmukaisesti informoitu mitä tuon puhelimenkäytön terveysriskeihin tulee.

 

Mitä minä voin tehdä kännykkä- ja wifisäteilyn haittojen minimoimiseksi?

Suosittelemme seuraavia helppoja toimenpiteitä:

-Kännykkään puhuessasi, käytä handsfree-laitetta tai kaiutinmoodia.

-Vältä kännykän käyttöä autossa ja muissa "suljetuissa tiloissa". Esimerkiksi autossa auton metallikori "keskittää" kännykkäsi säteilyn auton sisään.

-Sulje puhelin yöksi (tai ainakin säilytä sitä kaukana kehostasi)

-Wifisäteilyn minimoimiseksi kotona (ja työpaikalla) voit säätää routerisi asetuksista sen lähetystehon (säteilymäärän) minimiin eli 20 prosenttiin (se on tehtaalla säädetty 100 prosenttiin). Parasta olisi tietysti säätää lähetysteho nollaan ja käyttää kaapelia. Kaikissa laitteissa tuota kaapelin vaatimaa liitintä ei tosin (valitettavasti) ole.

-Ostaessasi tietokoneita ja vastaavia, vaadi että niissä on ethernet-kaapeliliitin (älä suosi niin sanottuja I-Padejä).

-Käy keskustelut kasvotusten, ainakin lähimmäistesi kanssa.

 

Australialainen televisio-ohjelma kännykkäsäteilyn vaaroista:

 

 

Lue alkuperäinen kirjoitus kokonaisena tässä.

 

Lähteitä:

[1] http://www.stralskyddsstiftelsen.se/wp-content/uploads/2017/01/denmark_cnstumorsrising_2017-01-20.pdf
[2] https://www.socialstyrelsen.se/register/halsodataregister/cancerregistret/Documents/Artikel-Swedish-cancer-registry-2009.pdf
[3] http://www.emfwise.com/science_details.php#cancer

 

 

Powered by Aava 3