Microsoft Kanadan entinen pääjohtaja: Teollisuus piilottaa kännykkä- ja Wifi-säteilyn vaarat

 

 

18.3.2016

 

Lue myös: Natural News 27.5.2016: USA:n hallituksen laaja tutkimus kännykkäsäteilystä: Aiheuttaa aivosyöpää!

 

Frank Clegg, Microsoft Kanadan entinen pääjohtaja, on pitkään ollut teknologian johtohahmoja Kanadassa. Hän sanoo tukevansa niitä lasten vanhempia ja muita, jotka ovat huolestuneita langattoman netin käytöstä kouluissa.

”Uskon että teollisuutemme kampanjoi haudatakseen langattomien laitteiden terveyshaitoista tehdyt tieteelliset tutkimukset sekä sekoittaakseen niiden viestin. - - Tupakan terveyshaitat selvisivät jo 60-luvulla tehdyissä tutkimuksissa, mutta tupakkateollisuus sai viivytettyä vuosikymmeniä sekä lainsäädäntöä että ihmisten tiedottamista tupakan vaaroista.”

 

Australialaisen ABC- televisiokanavan tuore tiedeohjelma Wi-Fried (Teollisuuden omistama Youtube poistaa meille tärkeitä videoita mitä ihmeellisin syin, mutta poistetut videot löytyvät usein uudelleenladattuina nimihaulla.):

ABC News broadcast in Australia... Wi-Fried

Kopio edellisestä videosta tässä.

 

Clegg varoittaa Wifi:n ja elektromagneettisen säteilyn ihmiselle aiheuttamista vaaroista, ja yksi hänen tavoitteistaan onkin löytää turvallisia vaihtoehtoja tämänhetkisille langattomille teknologioille.

“Tämä on vaarallista, emmekä me voi odottaa sitä, että hallitus saadaan ajan tasalle uusien teknologioiden kanssa”, sanoo Clegg, joka oli Microsoft Kanadan pääjohtaja melkein 15 vuotta ja johtaa nyt kanadalaista organisaatiota Citizens 4 Safe Technology (Kansalaiset turvallisen teknologian puolesta). “Meidän täytyy olla varovaisia, erityisesti lasten kanssa”, hän jatkaa.

 

Kuvakaappaus ohjelmasta Wi-Fried: Kännykkä säteilee laajemmalle alueelle lapsen päässä.

 

Elektromagneettiselle säteilylle altistumisesta väitellään kiivaasti, ja jotkut ovat sitä mieltä, että meidän altistumisemme elektromagneettiselle säteilylle on liian vähäistä, liian etäistä, tai liian lyhytaikaista aiheuttaakseen merkittäviä terveyshaittoja. Elektromagneettista säteilyä tuottavat kännykät, älypuhelimet, tabletit ja muut langattomat laitteet, sekä kännykkämastot, reitittimet ja mittarit, jotka kaikki ovat osa langattoman internetin infrastruktuuria.

Jotkut ovat sitä mieltä, että on löydettävissä yhteyksiä elektromagneettiselle säteilylle altistumisen ja terveysongelmien välillä, ja elektromagneettiselle yliherkkyydelle onkin jo olemassa hoitoja joissain sairaaloissa. Elektromagneettinen yliherkkyys kattaa kännyköiden ja muiden langattomien laitteiden aiheuttamat negatiiviset terveysvaikutukset.

 

Lähteet:

Australialaisen ABC- televisiokanavan tiedeohjelma Wi-Fried?

whatsyourtech.ca/2013/05/29/canadian-tech-leader-warns-of-wi-fi-smartphone-cell-tower-radiation/

 

Lisää aiheesta Ylen MOT, Säteilevä sukupolvi:

 

EMF-analysis.com 10.12.2016: Wireless technology can harm our health. I point toward solutions for our society.

 

Lue myös artikkelimme: Mikä tuplaa aivosyövän määrää Tanskassa?

 

 

Powered by Aava 3