Kuinka suojelet itseäsi myrkkyjä sisältäviltä ruuilta kun viranomaiset eivät sitä tee

 

 

15.5.2016

Alkuperäinen artikkeli By Ty Bollinger: https://thetruthaboutcancer.com/protect-toxic-foods-government/

 

Me Totuus syövästä- sivustolla, keskitymme muuhunkin kuin vain syöpään. Yksinkertainen totuus on, että on olemassa monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa sairastumiseen. Ehkä merkittävin tekijä on jokapäiväiset ruokavalintamme. Kun poistamme meille vahingollisia elintarvikkeita ostoslistaltamme ja teemme perusteltuja päätöksiä siitä, mitä laitamme kehoomme, otamme ison askeleen kohti sairauksien ehkäisyä ja elämänlaatumme parantamista.

Totuus on tulossa esiin, ja näyttää siltä, että on yleistä epävarmuutta ruokamme puhtauden ja elintarvikkeiden etikettien rehellisyyden suhteen. Juuri nyt suuri huolenaihe on viranomaisten rehellisyys heidän valvoessaan sitä mitä syömme.

Valitettavan monissa tapauksissa tämä tarkoittaa sitä, että elintarvikkeet joiden yleisesti ajatellaan olevan turvallisia - elintarvikkeet joiden uskotaan jopa ehkäisevän syöpää - itse asiassa edistävät syövän kehittymistä.

 

Ilmiantajia tulee esiin

 

“Viranomaisten korruptoituneisuutta ja heidän käyttämäänsä valtaa ei enää valvota tehokkaasti”  (There’s just no checks and balances anymore)

 – Gary Collins, entinen FDA:n (Eviran) erikoisagentti

 

Viime aikoina yhä useampi FDA:n (Eviran) ja USDA:n (USA:n maatalousministeriön) työntekijä on ilmiantanut työnantajansa. Alun perin näiden viranomaisten tehtävänä oli elintarvikkeiden, lääketieteellisten hoitojen ja lääkkeiden laadun ja turvallisuuden valvonta. Ilmiantajat ovat tulleet esiin kertomaan merkittävistä huolenaiheista, eturistiriidoista, ja jopa korruptiosta omissa virastoissaan.
Tällaiset varoitukset ovat äärimmäisen tärkeitä meidän perheidemme ja yhteisöjemme terveydelle. On tosiasia, että maailman elintarvikkeiden tarjontaan on päässyt huomaamattamme monia vaarallisia ainesosia. Kun viimeinen puolustuslinja ihmisten ja myrkyllisten elintarvikkeiden ja tunnettujen syöpää aiheuttavien ainesosien välillä vaarantuu, on säätelevien viranomaisten maine vakavasti kyseenalaistettava.

 

FDA:n kenttäagentti paljastaa

Entinen FDA:n erikoisagentti Gary Collins on tehnyt merkittäviä paljastuksia viime vuosina ryhdyttyään ilmiantajaksi. Hän on paljastanut korkean tason korruptiota entisessä toimistossaan. FDA:n tehtävä on säännellä paitsi elintarvikkeiden valmistuksen kaikkia vaiheita, mutta myös lääkealan suuryrityksiä ja vaihtoehtoisen lääketieteen käytäntöjä.
Collins totesi tuoreessa haastattelussa: "Meidät on jotenkin aivopesty ajattelemaan, että terveydenhuollon ja elintarviketeollisuuden tehtävä on ensisijaisesti auttaa meitä. En tiedä onko enää näin – mielestäni terveydenhuoltoala, ruoantuottajat ja kuluttaja ovat nyt erillään toisistaan."
Kun häneltä kysyttiin millaista korruptiota Collins todisti työskennellessään FDA:n erikoisagenttina, hän sanoi: "Näytti siltä, ​​että luomuteollisuus joutui kärsimään paljon ja että vain luonnollinen lääketiede oli tähtäimessämme, enkä ymmärrä miksi näin teimme. Jotkut tuon alan ihmisistä tietysti tekivät joitakin melko vahingollisia asioita, mutta minusta tuntui tuolloin, että jahtasimme noita tiettyjä ryhmiä enemmän kuin toisia. Oliko se sattumaa? Enpä usko.”

 

USDA: Kettu kanalan johdossa

FDA ja USDA ovat olleet kritiikin kohteena koska ne ovat parhaillaan hyväksymässä erilaisia muuntogeenisiä elintarvikkeita (GMO). Suuri osa vihasta johtuu siitä, että hallitus ei joissain tapauksissa vaadi yhtäkään tutkimusta siitä, mitä vaikutuksia muuntogeenisillä elintarvikkeilla on ihmisten terveyteen. Myöskään GMO- ruoan mahdollisia syöpää aiheuttavia ominaisuuksia ei tutkita ennen kuin ruoat hyväksytään Yhdysvaltojen elintarvikemarkkinoille.
The Public Employees for Environmental Responsibility eli PEER, on paikallisia tutkijoita, valtion ja liittovaltion tutkijoita, sekä yhteisöjä ja kuluttajia edustava ryhmä. Se toi tämän ongelman julkisuuteen, kun se jätti oikeuteen vetoomuksen aiheesta. Asiakirjalla pyritään saamaan suojaa niille hallituksen tiedemiehille ja tutkijoille, joiden työtä sensuroidaan ja rajoitetaan, kun se on ristiriidassa kemianteollisuuden ja maatalouden etujen kanssa.
PEER on viimeisen vuoden aikana saanut käsiteltäväkseen lukuisia valituksia USDA:n tutkijoilta jotka väittävät, että heidän on käsketty vetää tutkimuksiaan pois, vähätellä löytöjään, ja poistaa nimensä niistä julkaisuista, jotka ovat ristiriidassa eri yritysten etujen kanssa. Erään USDA:n tiedemiehen mukaan "Sanasi vaihdetaan, paperisi sensuroidaan tai niitä muokataan, tai et saa julkaista niitä lainkaan."

 

Valoisa tulevaisuus, helpot ratkaisut

Parhaiten suojaamme itsemme myrkyllisiltä elintarvikkeilta ja kyseenalaiselta valvonnalta hankkimalla ruoka paikallisesti. Tämän saavuttamiseksi kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:
• Onko lähipiirissäni paikallista ruoan tuottajaa tai maanviljelijää?
• Kuinka myrkyllisistä lisäaineista vapaata ruokani on?
• Onko ruokani merkitty luomuksi?
• Onko ruokani GMO:ta?
• Kuinka tuoretta ruokani on (kuinka pitkän matkan ruokani teki)?

Kuten olemme jo todenneet, emme voi luottaa siihen, että viranomaiset varmistavat ruokiemme etikettien oikeellisuuden. Paras tapa varmistaa se, että edellisiin kysymyksiin vastataan tyydyttävästi, on kasvattaa ruokaa itse.
Vaihtoehtoisesti on olemassa monia paikallisia liikkeitä, jotka valvovat ruoan turvallisuutta. On tärkeää, että aloitat yhteistyön paikallisten viljelijöiden ja/tai puhtaita elintarvikkeita välittävien yritysten kanssa. Yhdysvalloissa lisää tietoa aiheesta löydät osoitteessa  www.localharvest.org. Inspiraatiota saadaksesi seuraa Ron Finleytä, josta on nopeasti tullut maailmanlaajuinen sankari ja lähiruoan symboli. Finley muutti yksin hänen Los Angelesissä sijaitsevan betonimaisemansa yhteisönsä keskitetyksi ruoantuotannon kaupunkikeitaaksi.
Ehkä Gary Collins tiivisti ongelman parhaiten todetessaan: "Ainoa tapa muuttaa elintarviketeollisuutta on muuttaa omia kulutustottumuksiamme. Opetan omissa kirjoituksissani, että saamme aikaan muutoksia jättämällä ostamatta tuotteita. Mene ja tue paikallista maanviljelijääsi tukemalla paikallista taloutta ja rakentamalla suhdetta näihin yksilöihin. Sinun täytyy aloittaa muutos ruohonjuuritasolta aloittamalla omalla paikkakunnallasi. Jos yrität hyökätä viranomaisia vastaan, hakkaat vain päätäsi seinään."

 

Powered by Aava 3