Influenssarokote annetaan ihmisille pakollisena lentokoneista ruiskutettuna- Australiassa tämä hulluus on jo hyväksytty!

Joko nyt olisi sinunkin aika osallistua talkoisiin ja jakaa tietoa?

 

Artikkelin lähde, Naturalnews.com, on maailman suosituin terveyssivusto, miljoonia kävijöitä kuukausittain. Suosittelemme!

 

Päivitys 12.12.2016 11:31: Kiitos niille yli 2200:lle, jotka ovat jo artkkelimme lukeneet. Tämä ongelma on todellinen, vaikka Australian viranomaiset sulkivatkin joitain sivujaan tämän aiheen levittyä netissä. Meidän kaikkien "kansalaisaktiivisuus" varmistaa sen, ettei "teollisuus" saa aina tahtoaan läpi.

Lue myös artikkelimme Pitäisikö minun ottaa influenssarokote? Sen luki ensimmäisenä päivänä yli 2000 suomalaista!

 

8.12.2016 Jari Virtanen

 

Kuva: Tältä näyttää tyypillinen lentoruiskutusta tekevä lentokone (Vaikkakin kaikkien lentokoneiden pakokaasuissa on lukemattomia myrkyllisiä aineita, eivät kaikki vanoja taivaalle jättävät lentokoneet todennäköisesti osallistu laittomiin lentoruiskutuksiin.)

 

Ylläpidon kommentti:

Nämä kaavaillut, ja siis Australiassa jo hyväksytyt, lentoruiskutuksin tehtävät "massarokotukset" liittyvät hyvin läheisesti ilmastonmuokkaukseen. Kuten yllä olevasta kuvasta BBC:n uutisesta nähdään, ovat lentoruiskutukset yksi (teollisuuden palkkaamien) tiedemiesten suosittelemista keinoista ilmaston muokkaamiseksi, eli niin sanotun "ilmaston lämpenemisen" estämiseksi.

Olemme perehtyneet ilmaston lämpenemiseen ja sen verukkeella jo aloitettuun ilmastonmuokkaukseen (geoengineering) runsaat viisi vuotta, ja moni asia viittaa siihen, että ilmastonmuutos on suurelta osin teollisuuden luoma termi muun muassa maailmanlaajuisten verojen keräämiseksi jo valmiiksi köyhdytetyiltä kansalaisilta. Ilmastonmuokkausta ja lentoruiskutuksia tehdään jo suuressa mittakaavassa, vaikka monet viranomaiset Suomessakin sanovat niitä vasta "testattavan".

 

CERN:in fyysikko ja Naton komentaja kertovat maailmanlaajuisista laittomista lentoruiskutuksista:

(Suomenkielinen tekstitys rattaasta)

 

Yhdysvaltojen hallitus on testannut muun muassa radioaktiivisten aineiden vaikutusta ihmisiin lentoruiskuttamalla niitä kaupunkien yllä. Tuollaiset lentoruiskutukset ovat laillisia Yhdysvalloissa.

Oletko muuten huomannut kuinka päättäjämme tekevät yhä hullummalta tuntuvia päätöksiä ja kuinka poliitikkomme kääntävät takkinsa yhä useammin? Luotatko sinä vielä siihen, että päättäjämme ajattelevat esimerkiksi rahapussinsa sijasta Sinun parastasi? Lisätietoa laittomista lentoruiskutuksista löydät tässä.

Lue myös:

Ex-presidenttikandidaatti Ron paul varoittaa kansaa varjohallituksesta: He päättävät maamme asioista

Europarlamentaarikko Väyrynen: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto

Uutisia Yhdysvalloista - ne jotka valtamedia jättää uutisoimatta

Ilmastonmuutoksesta ja Ilmastonmuokkauksesta

Magneettimedia 21.11.2016: Torjuuko Trumpin hallinto maailman suurimman uhan - ilmastonmuutoksen - tuosta vain?

Yournewswire 14.11.2016: Trump: Ilmastonmuutos on huijausta!

 

Influenssarokote annetaan ihmisille pakollisena lentokoneista ruiskutettuna- Australiassa tämä hulluus on jo hyväksytty!

 

NaturalNews kirjoitti 23.11.2016:

Olet varmaan kuullut nenään ruiskutettavista rokotteista, kuten poliorokote, mutta oletko kuullut neulattomasta rokotteesta, joka ruiskutetaan taivaalle lentokoneista? Muistatko ne suuret lentolevitykset Miamin yllä Zika-huijauksen aikana jokin aika sitten? Jos olet huolissasi myrkyllisistä kemikaalivanoista ja kuorma-autojen suorittamista hyttysmyrkkyjen ruiskutuksista lastesi leikkiessä ulkona, valmistaudu kaikkein aikojen hulluimpaan, meille pakotettuun, luvattomaan, epäeettiseen, vaaralliseen, testaamattomaan ja moraalittomaan muotoon antaa meille pakkolääkitystä. Tällaista ei ole ennen nähty, ja me kun luulimme, että fluorattu vesi oli kaiken huippu.

Vaikka FluMist, ensimmäinen influenssarokote nenäsumutteen muodossa, hylättiin täysin tehottomana sekä lastenlääkärien että CDC:n (Yhdysvaltojen ”tarttuvien tautien virasto”) tahoilta, suosittelivat nuo samat tahot silti sitä. Mutta se ei vielä riittänyt heille: Huonoa mainetta viime aikoina niittänyt länsimainen lääketiede ei ole luopunut toivosta tehdä koko väestön immuunijärjestelmää täysin toimintakyvyttömäksi kemikaaleilla!

Valtamedian influenssahysteria on nyt saanut hyväuskoiset kansalaiset hyväksymään mitkä tahansa vaaralliset kemikaalit, jotka voivat "pelastaa" heidät pelätyltä flunssalta.
Valheita, valheita, ja valheita. Ihmiset on niin aivopesty flunssan suhteen, että he ovat valmiita hyväksymään lähes minkä tahansa "suojan" sitä vastaan, vaikka tuo "lääke" olisi vain kokeiluvaiheessa ja sen käytössä todennäköisesti olisi taka-ajatuksia. Influenssarokotteen valmistajat yksinkertaisesti ilmoittavat, että heidän "lääkkeensä" toimii, ja hallitus aloittaa kymmenien ellei satojen miljoonien ihmisten rokottamisen. Ihmetellä täytyy, miksi flunssarokote on ilmainen. Luonnolliseen lääketieteeseen perehtyneet eivät sitä ihmettele. Me tiedämme miksi se on ilmainen.

Kanadassa yksi lääkevalmistaja väittää, että aerosoliversiot influenssarokotteesta olivat tehokkaita, kun niitä levitettiin yli 50:ssä paikassa Saskatchewanin ja Albertan alueilla. Voitko kuvitella sen? Lapsesi ovat pihalla leikkimässä ja he saavat haluamatta lentoruiskutettuja kemikaaleja kehoonsa, lääkeaineita, joissa on suunnattomia määriä eläviä versioita flunssasta, ja sellaisessa muodossa, jossa annoksen määrää ei voida säännellä. Kuinka kiero, sairas tapa antaa "lääkettä." Oliko ne kanadalaiset ihmiset noissa lentoruiskutetuissa paikoissa antaneet hyväksynnän viranomaisten toiminnalle? Vai olivatko he vain lääketieteellisen kokeen laboratoriorottia?
 

Ovatko polion, AIDS:n, Zikan, H1N1:n, Ebolan ja tuhkarokon vastaiset, eläviä viruksia sisältävät, lentoruiskutusrokotukset tulossa pian Yhdysvaltoihin (ja muualle maailmaan)?

Länsimainen lääketiede on niin ylimielinen ja huonoista lähtökohdista syntynyt, että nämä hullut tiedemiehet todella uskovat, että kun lentoruiskutetaan elävää virusta, on annostus ”täydellinen." Näillä perusteilla nuo lentoruiskutuksin tehtävät rokotukset hyväksyttiin juuri tehtäviksi Australiassa! Tämän oudon teorian pohjalta lentoruiskutuksia (kemikaalivanoja) on jo tehty jonkin aikaa, kuten raportoi The Liberty Beacon:

"Ilma jota me hengitämme, ja rokotteet joita me saamme, sisältävät runsaat määrät myrkyllisiä kemiallisia coktaileja. Nuo kemikaalit on liitetty useisiin sairauksiin, kuten Fibromyalgiaan, krooniseen väsymysoireyhtymään, MS:ään, Parkinsoniin, Alzheimeriin, syöpään, diabetekseen, niveltulehduksiin, autismiin ja AIDSiin. Lentoruiskutukset ja rokotteet ovat hiljaisia tappajia. "

En usko että mikään rokote on todistetusti turvallinen tai tehokas, koska ne eivät ole. Rokotteden turvallisuutta ei edes testata. Etkö usko tuota väitettä? Fakta: Ei ole mitään tieteellistä näyttöä siitä, että Miamin yllä Zika-viruksen torjunnassa ruiskutettujen kemikaalien turvallisuutta tai tehokkuutta olisi koskaan testattu. CDC yksinkertaisesti hyppäsi siihen johtopäätökseen, että jotenkin Microcephaly (”pienipäisyys”, epämuodostumaksi luokiteltu pienempi lapsen pään halkaisija) liitettiin hyttysien levittämään Zika-virukseen. Se kaikki johtuikin vaarallisista torjunta-aineista juomavedessä. Ja jos CNN ei julkaise totuutta asiasta, niin sata miljoonaa amerikkalaista uskoo tuon sadun.

Onko tappavien virusten ruiskuttaminen ihmisten niskaan jotenkin perusteltua?

Joten jos kieltäydyt neulalla annettavasta rokotteesta, lääketeollisuus, Big Pharma, saa kuitenkin tahtonsa läpi. He aikovat lentoruiskuttaa tappavia viruksia asuinalueesi yllä, ja nuo aineet päätyvät luomupuutarhaasi ja lastesi elimistöön. Onnistuitko anomaan ja saamaan vapautuksen rokotteista henkilökohtaisista, uskonnollisista tai lääketieteellisistä syistä? Ei huolta. Ilmasta käsin tehty hyökkäys on täydellinen - sillä ei ole niin väliä, jos olet allerginen jollekin aineelle.

Kysymys "ruiskutetaanko meitä" myrkyillä ei enää ole tarpeen. Siihen on jo vastattu kuuluvasti "kyllä". Uusi kysymys on: "Mitä myrkkyjä päällemme ruiskutetaan?" Yhtäkkiä ulkonakävelyyn liittyvät terveysriskit ovat muuttuneet täysin. Ilmastonmuokkaus on todellista ja tätä päivää, ja ilmiantajat, jopa Yhdysvaltain armeijasta joukoin esiin tulleet, kertovat epätietoiselle yleisölle karun totuuden tästä aiheesta. Ilmastonmuokkausta ei enää pidetä jonain huomaamattomana sotilasoperaationa - se on totista totta.

Vuonna 1949 miehitettyjen ja miehittämättömien laitteiden käyttö ”ilmalevitykseen” alkoi Geneven sopimuksen pykälän ”kemialliset ja biologiset aseet” myötä. Nykyään "alueellinen kontrolli" on perusteltua "terroristien" tai "mellakoiden" torjunnassa. Noita perustelevia ”lakeja” ovat muun muassa Patriot Act (vuoden 2001 911-iskun jälkeen hyväksytty), Avaruudensuojelulaki, Space Preservation Act (2001) ja Säänmuokkaamistarkoituksessa tehty tutkimus ja teknologialaki, Weather modification Research and Technology Act (2005).

Olipa kyse hyönteisistä, viruksista tai ihmisistä, Yhdysvaltojen hallitus uskoo, että sillä on oikeus joukkolääkitä koko kansa. Todellisuudessahan kyse on biologisista aseista, pakkolääkityksestä ja syntyvyydenhallinnasta. Ja se on epäeettistä ja vaarallista.

 

Lisää rokotteista ja niihin liittyvistä riskeistä sivullamme rokotteet.

 

Lähde:  Aerosol flu vaccine with live virus to be sprayed on all Americans? It's already 'approved for deployment' in Australi

Iltasanomat 25.9.2016: Europarlamentaarikko Väyrynen: Suomen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto

Ron Paul Institute 11.11.2016: Ex-presidenttiehdokas Paul varoittaa kansaa varjohallituksesta: He päättävät maamme asioista

Activistpost 1.12.2016: Do You Really Think a Group “Asthma Attack” Caused 8500 People to Drop Like Flies in Australia? Kuka uskoo että ukonilma sairastutti tuhansia ihmisiä "astmaan" samanaikaisesti? Ja että ihmisiä kuoli samassa tapauksessa "astmakohtauksiin"? Oliko kyse pieleen menneistä lentoruiskutuksista?

 

27.11.2015: Jasper Kirkby on hiukkasfyysikko CERNissä: "[Contrails are] not smoke trails but clouds which are seeded by jets dumping aerosols into the upper atmosphere." Jasper Kirkby confirms jets dumping...

 

 

17.10.2015: Naton komentaja, kenraali Fabio Mini sanoo RT:n haastattelussa seuraavalla videolla:

"Mitä kemikaalivanoihin tulee, kerron teille totuuden: aion tutkia tämän ilmiön syvällisesti. Tämä tulee varmasti häiritsemään jotakuta, mutta sanon sen kuitenkin: minäkin pidin koko aihetta huijauksena, mutta nuo netistä löytyvät kuvat ovat todella pelottavia, koska niissä vanat menevät usein ristiin."

Powered by Aava 3