Aspiriinivalmistaja Bayerin entinen pääjohtaja tuomittiin vankeuteen natsien sotarikoksista - lääkkeiden historiaa

 

 

3.6.2016

 

I.G. Farben oli voimakas kartelli, joka koostui Bayerista, BASF:sta, Hoechstista, ja muista saksalaisista kemian alan yrityksistä, jotka tekivät armotta ihmiskokeita juutalaisilla vangeilla Hitlerin käskystä. Ihmiskokeita tehtiin toisen maailmansodan aikana muun muassa Auschwitzin keskitysleirillä. Kokeet sisälsivät testausta vaarallisilla lääkkeillä ja rokotteilla ja tuhansia ihmisiä tapettiin. Itse asiassa Auschwitz oli ihmiskunnan historian suurin joukkotuhotehdas.

 

http://www.nizkor.org/faqs/auschwitz/auschwitz-faq-06.html

Ironista on, että vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun Saksa antautui, natsien ohjusten suunnittelija, Herbert Wagner, saapui Washingtoniin. Näin alkoi "hullujen tiedemiesten" virta Yhdysvaltoihin. Nuo tiedemiehet menivät töihin projektiin nimeltä "Project Paperclip". Sitä johti Presidentti Roosevelt väitetysti "hyödyntääkseen natsitutkijoiden tietämystä."

 

Muutamaa vuotta myöhemmin Nürnbergin sotarikostuomioistuin tuomitsi 24  I.G. Farben johtajaa joukkomurhasta, orjuuttamisesta ja muista rikoksista ihmisyyttä vastaan. Kuitenkin alle seitsemän vuotta myöhemmin jokainen murhaaja vapautettiin, ja he alkoivat työskennellä amerikkalaisissa yrityksissä. Vuodesta 1950 vuoteen 1980 Bayer, BASF ja Hoechst ottivat korkeimpaan johtoonsa, hallituksen puheenjohtajaksi, noita tuomittuja joukkomurhaajajia.

 

Natseja päätyi myös Naton johtoon:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Adolf_Heusinger


Tällä hetkellä jokainen noista kolmesta I.G. Farben "tytäryrityksestä” on paljon suurempi kuin Farben koskaan oli ollut toisen maailmansodan aikana. Nykyään nämä yritykset lähettävät lobbaajiaan Washingtoniin miljoonat (elleivät peräti miljardit) dollarit hallussaan vaikuttamaan FDA:n (USA:n Evira ja Valvira) tekemään säätelyyn ja FDA:n tekemiin päätöksiin.

Fritz ter Meer, joka tuomittiin joukkomurhasta, oli vankilassa vain viisi vuotta, ja sitten "sopivasti" pääsi puheenjohtajaksi Bayerin hallintoneuvostoon.

BASF:n Carl Wurster auttoi Zyklon-B kaasun valmistuksessa. Se on voimakas torjunta-aine, ja sitä käytettiin tappamaan lukematon määrä juutalaisia. Hän tiesi, että tätä ainetta käytettäisiin ihmisten tappamiseen, hänen rikoskumppaninsa tuomittiin ja hirtettiin vuonna 1946.

 


Arthur Rudolph, joka oli johtajana keskitysleirillä, jossa 20000 juutalaista ja puolalaista työntekijää kuoli pahoinpitelyihin, teloituksiin ja nälkään, sai Yhdysvaltojen kansalaisuuden ja jatkoi Saturn 5 raketin suunnittelua. Sitä oli tarkoitus käyttää Apollon kuuhun laskeutumisessa.

Kurt Blome, joka myönsi tappaneensa juutalaisia "raa'oissa kokeiluissa" palkattiin vuonna 1951 Yhdysvaltain armeijan kemian pataljoonaan työskentelemään kemiallisen sodankäynnin kehittämiseksi.

Big Pharman (suurten lääkejättien) pahat siemenet, joita FDA kutsuu lääkkeiksi, istutettiin Yhdysvalloissa ensimmäistä kertaa 65 vuotta sitten. Moni "hullu tiedemies", joka kidutti viattomia ihmisiä niin kutsutussa Holokaustissa, palkattiin Yhdysvaltain presidenttien toimesta edistämään sitä, mitä nyt kutsutaan "länsimaiseksi lääketieteeksi". Sen tavoitteena on ensin luoda sairauksia, ja sitten niiden oireita käsittelemällä tuottaa mahdollisimman paljon rahaa lääkeyrityksille.

 

http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Rockefeller_Foundation

 

”Kroonisten tautien hoito- ja sairausbisnes” Yhdysvalloissa kasvaa nopeasti. Katsotaan vaikka kaikkia lääkealan mainoksia televisiossa ympäri maailman. Niissä mainostetut tuotteet ovat synteettisiä, monesti testaamattomia kemiallisia aineita ja alumiinilla ladattuja rokotteita, joita tyrkytetään ihmisille kuin makeisia. Niiden sivuvaikutukset ovat usein paljon pahempia kuin tauti, joita niiden on tarkoitus hoitaa.

 

Helppous ja joka puolella kuultavat myytit pitävät lääkkeiden myynnin pilvissä

 
Yksinkertaisesti sanottuna useimmat amerikkalaiset aliarvioivat FDA:n vallan ja Big Pharman tehtävän niiden kontrolloidessa lääkkeitä. He tekevät miljardeja hinnalla millä hyvänsä, ja reseptilääkkeet ja flunssarokotteet, joita mainostetaan kaikkialla, ja jotka ”näyttävät normaaleilta” ovat syyllisiä ihmisten huonoon terveydentilaan ja sairauksiin. Helppous ja joka puolella kuultavat myytit ovat ajaneet massat pitämään näiden yritysten huijauksia ja kokeiluja osana normaaleja valintoja tuotteineen, lääkkeineen ja hoitoineen.

Jos aiot vielä etsiä parannuskeinoa migreeniisi tai päänsärkyysi "voimakkaasta särkylääkkeestä," ensimmäinen askeleesi olisi välttää kaikkea mitä myy yhtiö, joka palkkaa joukkomurhaajia pääjohtajakseen ja tutkimusosastojensa johtoon. Sitten tarkista ruoka- ja juomatottumuksesi. Saattaa olla, että natriumglutamaatti ruoassasi ja aspartaami light-juomassasi ja purkassasi ovat syyllisiä päänsärkyysi.

Jos aspiriinipakkauksessasi lukisi: ”Varoitus: Bayerin entinen pääjohtaja oli tuomittu joukkomurhaaja,” Antaisitko sinä lapsellesi aspiriinia?

 

Alkuperäinen kirjoitus: http://www.naturalnews.com/036484_Bayer_Nazi_war_crimes.html

 

Lähteet:

 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Paperclip

 

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/operationpaperclip.htm

http://www4.dr

http://www.nizkor.org/faqs/auschwitz/auschwitz-faq-06.html

http://www.gmwatch.org/gm-firms/11153-bayer-a-history

http://www.ktradionetwork.com/tag/nazi-germany/

http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Rockefeller_Foundation

http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/chapter_11.htm


Lue lisää:

http://www.totuussyovasta.fi/muuta/aspartaami/

http://www.totuussyovasta.fi/muuta/kiinalainen-ruoka-ei-olekaan-terveellista-soija-tappaa-aivosolujamme

http://www.naturalnews.com/036484_Bayer_Nazi_war_crimes.html#ixzz4AVq9Sele

 

Powered by Aava 3