Artikkeleita

Tällä sivulla julkaisemme artikkeleita syöpään liittyen.

 

Mikä tuplaa aivosyövän määrää Tanskassa?

Potilaiden määrä on ollut tasaisessa kasvussa noin vuodesta 2004 lähtien. Onko yhteensattumaa, että mikroaaltoja käyttävä älyteknologia on lisääntynyt huimasti tuona aikana? Sekä pahanlaatuisten että ei-pahanlaatuisten kasvainten määrä kasvaa yhä nuoremmilla ihmisillä, eli niillä, jotka käyttävät enemmän kännyköitä ja langatonta teknologiaa kouluissa ja työpaikoilla. Lisää tässä.

 

Mitkä ruoat lisäävät syöpäriskiä?

Siirtyminen terveelliseen ruokavalioon voi olla elimistölle aluksi hankala prosessi, jos on tottunut syömään vuosikaudet epäterveellisesti. Joitakin oireita saattaa jopa ilmetä, kuten muun muassa päänsärkyä, mutta alkuhankaluuksien jälkeen keho kiittää muutoksesta. Lisää tässä.

 

8 ruokaa, jotka voivat aiheuttaa syöpää

Tässä artikkelissa tutustumme lähemmin niihin ruokiin, joilla on haitallinen vaikutus elimistöön. Vältä siis näitä mahdollisesti syöpää aiheuttavia ruokia. Lisää tässä.

 

12 Myyttiä sokerista

Huolimatta siitä, että valkoista sokeria on aina käytetty herkuissa, ovat ravintoasiantuntijat yhä suuremmissa määrissä alkaneet pitää sitä ”valkoisena myrkkynä”. Eräät tutkimukset ovatkin todistaneet, että valkoinen sokeri aiheuttaa syöpää. Lisää tässä.

 

Kolesterolin alentaminen aiheuttaa syöpää

Tohtori Paul Michael Lavigne kertoo: ”Erityisesti halusimme vastauksen kysymykseen, onko LDL-kolesteroli alhainen jo ennen syöpää, vai vasta syövän kehittymisen jälkeen. Tutkimustulostemme mukaan matala LDL-kolesteroli edelsi syövän kehittymistä melko pitkän aikaa. Lisää tässä.

Powered by Aava 3